[Video] Paradam in razvratu fetišistov izpostavljeni tudi otroci

Foto: Facebook

Na paradi ponosa v Los Angelesu so se sprehajale osebe v fetišističnih oblačilih, medtem ko so se medsebojno bičali, temu pa je bil izpostavljen otrok, ki je taval po ulici, izgubljen, ne vedoč, kaj se dogaja.

Pripadniki LGBTQ skupnosti na parado ponosa brezsramno pripeljejo svoje mladoletne otroke, ki so priča razvratu, goloti in sadizmu. Glede na to, da so izpostavljeni tako razvratnemu dogodku v starosti, ko so še čustveno nezreli, pa je to za normalni razvoj nesprejemljivo, povzročena škoda pa ogromna.

Po dveletnem premoru zaradi pandemije covid-19 se je Parada ponosa v Los Angeles vrnila v nedeljo, 12. junija, na novo pot v Hollywoodu. Dogodek, ki naj bi bil namenjen priznanju razvoja sosesk LGBTQ+ v prestolnicah ZDA, je eden večjih dogodkov v ZDA, zato so mu priča poleg odraslih tudi mladostniki in otroci pred puberteto.

Pa vendar pripadnike parade ne gane, ko pred majhnimi otroki paradirajo skoraj goli ali pa oblečeni v fetišistična oblačila, kar pa je še huje, ne moti niti njihovih staršev, ki svoje otroke pripeljejo, da si od blizu ogledajo vso to vulgarnost.

Ker parada ponosa vsako leto pokaže prav to. In prav to prikazuje posnetek, na katerem napol goli moški paradirajo, oblečeni v fetišistična oblačila, ena od pripadnic LGBTQ+ skupnosti pa jih navdušena spremlja, s sabo pa je pripeljala tudi malega otroka in ga tej vulgarnosti izpostavila.

Sodeč po posnetku je ubogi otrok taval po ulici, ne vedoč, kaj se dogaja. Goloto, razvratnost, vulgarnost in celo sadomazohizem, ki je podvržen številnim majhnim otrokom, ki so bodisi vstopili v parado ali si ogledali vedenje in sporočila, ki so zelo neprimerna za njihovo starost in čustveno nezrelost.

Pripadniki LGBTQ skupnosti tako pripeljejo svoje majhne otroke, da bi opazovali to visoko seksualizirano parado, ki poveličuje nemoralnost in zmedo spolov. To je le en primer, a zelo zaskrbljujoč, kako “gejevsko starševstvo” škoduje otrokom. Mnogi so mnenja, da se parade udeleži vsak, ki to želi, vendar to absolutno ne velja za mladoletne otroke, ki jih starši pripeljejo na take razvratne dogodke, ki so podvrženi perverznosti in homoerotičnosti, ki naravno izhajata iz parade, ki slavi deviantni spol.

Tanja Brkić

Foto Facebook
Izvor/Avtor Nova24.si